Confidenţialitate

Centrul Infotrafic: Circulație îngreunată de ceață

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe mai multe drumuri din țară, dar și pe autostrăzile București-Constanța și Ungheni-Chețani se circulă, joi dimineața, în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceții.

Vizibilitatea este redusă  sub 200 de metri și izolat la mai puțin de 50 de metri pe mai multe drumuri din județele Dolj (DN 56 Craiova – Calafat, DN 55A Calafat – Bechet – Corabia), Mehedinți (DN6 Drobeta-Turnu Severin-Craiova), Satu Mare (DN19 Satu Mare-Carei, DN 1F Satu Mare-Zalău), Mureș (DN15 Reghin-Turda), Harghita (DN 12 Miercurea-Ciuc – Toplița, DN 13B Gheorgheni-Praid) și Sibiu (DN1 Sibiu-Miercurea Sibiului).

Ceață este și pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 105 – 155 (între localitățile Drajna și Fetești), unde pe alocuri vizibilititatea este sub 50 de metri, dar și pe tronsonul Ungheni – Chețani al autostrăzii A3, unde vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Șoferii sunt sfătuiți ca, pe timp de ceaţă, să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

Centrul Infotrafic mai anunță că este aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Bragadiru și Domnești.