Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real lanseaza campania “Bucura-te de frumusetea ta!” (P)

Luna martie este luna bucuriei, ce anunta sosirea si instalarea primaverii, dar si luna asteptata cu mare bucurie de doamne si domnisoare, deoarcece se celebreaza Martisorul si Ziua Femeii.

Centrele comerciale Arcade si Galeria Real sarbatoresc femeia si isi propun, prin diverse activitati si premii, sa aduca zambetele pe chipul celor care ne fac viata mai usoara si mai frumoasa.

Toate reprezentantele sexului frumos sunt asteptate in zilele de 1-2 martie si 8-9 martie in Centrele Comerciale Arcade si Galeria Real din toata tara, sa descopere surprizele special pregatite pentru luna femeilor!

Primavara debuteaza cu sarbatoarea Martisorului si continua cu 8 MARTIE, zile speciale dedicate dedicate sensibilitatii, bunatatii si frumusetii femeii. Este un bun prilej prin care copiii si barbatii isi arata aprecierea fata de mamele, iubitele si sotiile lor. Si noi, in locatiile Arcade si Galeria Real, punem in aceasta perioada femeia, indiferent de rolul ei in societate si in familie, in centru altentiei., declara Ioana Laura Pasca, Director Marketing Arcade Property Management.

Doamnele si domnisoarele sunt asteptate sa fie rasfatate la locul de make-up & hairstyle. Aici, participantele vor beneficia de serviciile puse la dispozitie de saloane apreciate si cunoscute in toata tara, vor castiga premii oferite de parteneri sau vor face fotografii pe care le vor primi pe loc. Nici cei mici nu vor fi uitati: ei se pot distra in cadrul Atelierelor de creatie, pregatind martisoare sau felicitari pentru Ziua Femeii.

Campania este organizata si desfasurata de Arcade Property Management cu ajutorul agentiei QB Promotion & Advertising.

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.arcadeproperty.ro.

Membrii echipei QB Promotion & Advertising care au elaborat si implementat acesta campanie de comunicare sunt : Nicolae Rotaru (Deputy Managing Director), Vlad Grigore (Client Service Director ) , Mihaela Calin (Account Manager), Alina Dumitrescu (Account Manager), Valentin Stefanescu (Art Director).

Din partea Arcade Property Management, coordonarea campaniei a fost facuta de Ioana Laura Pasca , Director Marketing .

Arcade Property Management reprezinta un concept modern si de succes in promovarea, dezvoltarea, inchirierea si managementul centrelor comerciale si un specialist in consultanta privind dezvoltarea centrelor comerciale si a parcului comercial.

Arcade Property Management va asigura managementul in 12 locatii Arcade (Bucuresti Theodor Pallady, Bucuresti Berceni, Baia Mare, Constanta , Cluj-Napoca, Galati, Oradea , Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Timisoara 1 si Timisoara 2) si patru locatii Galeria Real (Oradea, Constanta, Suceava si Arad).

Agentia QB Promotion & Advertising se pozitioneaza ca o agentie de publicitate specializata in servicii de BTL .