Confidenţialitate

Celine Dion suferă de o boală rară. Anunță, printr-un clip emoționant, că reprogramează concertele din Europa din primăvară | VIDEO

Celine Dion a transmis un mesaj emoționant prin care anunță că este nevoită să reprogrameze spectacolele de primăvară din 2023 în 2024 și anulează opt dintre spectacolele ei din vara anului viitor.

„M-am confruntat cu probleme cu sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să fac față acestor provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trecut. Nu sunt pregătită să-mi reia turneul în Europa în februarie”, a transmis Celine Dion pe Instagram.

„Îmi pare rău că a durat atât să iau legătura cu voi. Mi-e foarte dor de voi și abia aștept să fiu din nou pe scenă, să vorbesc direct cu voi”, spune cântăreața din Canada pe rețeaua de socializare.

„Am fost dintotdeauna precum o carte deschisă și nu eram pregătită să spun nimic , dar sunt acum. Recent, am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară , SPS (Stiff-person syndrome), ce afectează 1 la un milion de oameni. În timp ce aflăm mai multe despre această boală, acum știm ce cauzează toate aceste spasme pe care le am.

Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele, uneori cauzând dificultăți de mers și nu mă lasă să-mi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum obișnuiam. Mă doare să vă spun că asta înseamnă că nu voi fi gata să reiau turneul în Europa în luna februarie. (…)

Muncesc din greu cu terapeutul meu pentru a putea să muncesc din nou, dar trebuie să recunosc că este o luptă constantă. Tot ce știu să fac este să cânt, este ceea ce am făcut toată viața și este ceea ce iubesc să fac cel mai mult. Îmi este atât de dor de voi, să vă văd pe toți, să fiu pe scenă, să fac spectacole pentru voi. Întotdeauna dau 100% când am un spectacol, dar boala aceasta nu-mi permite să fac asta acum.

Nu am de ales, trebuie să mă concentrez pe sănătatea mea în acest moment și am speranța că sunt pe drumul spre recuperare. Pe asta mă concentrez și fac tot ce-mi stă în putință pentru a mă reface. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru urările voastre, pentru mesajele de încurajare, pentru sprijinul pe care mi l-ați trimis pe social media. Aveți grijă de voi, fiți sănătoși, vă iubesc nespus de mult și ser din tot sufletul să vă pot revenea cât mai curând posibil. Vă mulțumesc!”, a transmis Celine Dion în clipul postat pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Foto: Captură video Instagram / Celine Dion

Citește și: Filmul „Avatar: The Way of Water” a fost prezentat la Londra. În România va putea fi văzut din 16 decembrie | VIDEO