Confidenţialitate

Filmul „Avatar: The Way of Water” a fost prezentat la Londra. În România va putea fi văzut din 16 decembrie | VIDEO

Filmul „Avatar: The Way of Water” a fost prezentat, marți seară, la Londra. Se întâmplă la 13 ani după ce regizorul James Cameron a lansat primul „Avatar” care a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Patru filme „Avatar” sunt planificate până în 2028.

„Avatar: The Way of Water” poartă publicul înapoi în lumea fermecătoare din Pandora și îi readuce pe marile ecrane pe Sam Worthington şi Zoe Saldana în rolurile Jake Sully, respectiv Neytiri, acum părinţii a cinci copii, dar si pe Sigourney Weaver într-un rol nou.

Viaţa lor tihnită în jungla paradisiacă este întreruptă de revenirea oamenilor, care îl caută pe Sully.

Pentru a-şi proteja familia şi tribul, Sully, Neytiri şi copiii lor fug în teritoriul îndepărtat şi trebuie să înveţe rapid „calea apei” pentru a supravieţui în timp ce se confruntă cu iminenta ameninţare a cu coloniştilor umani.

Filmul „Avatar: The Way of Water” va putea fi văzut în cinematografele din România începând cu 16 decembrie.

Prima parte lansată în 2009, a avut cele mai mari încasări din istorie, cu peste 2,9 miliarde de dolari la nivel mondial.

Foto: Shutterstock

Citește și: „Spărgătorul de nuci” și „Lohengrin”, în cea de-a doua săptămână din decembrie pe scena Operei Naționale București