Celebrităţile internaţionale aduc un ultim omagiu lui David Bowie, omul care “a schimbat regulile jocului” – VIDEO

După anunţul dispariţiei lui David Bowie, pe contul oficial de Facebook al artistului, reţelele de socializare au fost luate cu asalt de către celebrităţile internaţionale, vedete de la Hollywood, dar şi politicieni de marcă pentru a-şi exprima regretul faţă de decesul starului.

Trupa The Rolling Stones, Madonna, Russell Crowe, Kanye West, trupa Queen, Billy Idol, Gene Simmons, dar şi prim-ministrul britanic David Cameron sunt doar câteva dintre personalităţile publice care şi-au exprimat regretul faţă de decesul lui David Bowie.

Prim-ministrul britanic David Cameron a adus un ultim omagiu artistului britanic printr-o postare pe Twitter“Am crescut ascultându-l şi privindu-l pe geniul pop David Bowie. A fost un maestru al reinventării, care continua să aibă succes de fiecare dată. Moartea lui este o pierdere uriaşă”.

“Membrii trupei The Rolling Stones sunt în stare de şoc şi profund îndureraţi, după aflarea veştii morţii prietenului nostru drag David Bowie. A fost un om minunat şi bun, un artist extraordinar şi original”, apare pe pagina de Facebook a formaţiei britanice.

“Odihneşte-te în pace, David. Am iubit muzica ta. Te-am iubit. Eşti unul dintre cei mai mari artişti care au trăit vreodată”, este mesajul transmis de actorul Russell Crowe.

Trupa Queen a publicat pe pagina oficială de Facebook videoclipul piesei “Under Pressure”, la care au colaborat cu David Bowie, însoţit de mesajul “This is our last dance…” (“Acesta este ultimul nostru dans…”).

Madonna şi-a exprimat şi ea regretul, pe Twitter, pentru dispariţia legendarului artist britanic: “Talentat. Unic. Geniu. A schimbat regulile jocului. Omul care a căzut pe Pământ. Spiritul lui va trăi pentru totdeauna!”.

Rapperul Kanye West a scris şi el un mesaj emoţionant legat de decesul starului britanic: “David Bowie a fost una dintre cele mai importante surse de inspiraţie pentru mine, era atât de neînfricat, atât de creativ, ne-a oferit prin cântecele sale magie pentru o viaţă întreagă”.

“Am fost pe punctul de a plânge atunci când am aflat vestea despre moartea bruscă a lui David Bowie. Odihneşte-te în pace!”, a scris Billy Idol.

Gene Simmons, liderul trupei Kiss, a scris pe Twitter următorul mesaj: “David Bowie, ne vei lipsi îngrozitor. «Changes»-ul lui Bowie şi cântecele sale cu Ziggy au reprezentat o influenţă majoră pentru mine”.