Confidenţialitate

Cele mai înfricoșătoare seriale pe care le poți urmări pe Netflix | GALERIE FTO

Amatorii filmelor de groază au acum motive în plus de bucurie. Netflix a pregătit o serie de filme numai bune pentru fanii suspansului.

Cei cărora le plac senzațiile tari pot urmări acum cele mai noi seriale horror apărute pe Netflix, precum “Ratched”, “The Haunting of Bly Manor” sau “To The Lake”.

RATCHED

Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

LA RÉVOLUTION

Într-o poveste reimaginată a revoluției franceze, viitorul inventator al ghilotinei descoperă o boală care îi face pe aristocrați să ucidă oamenii de rând.

OKTOBERFEST: BEER & BLOOD

În Münchenul anului 1900, ambițiosul berar Curt Prank vrea să domine profitabilul Oktoberfest cu o berărie construită cu efort și brutalitate.

THE HAUNTING OF BLY MANOR

Creatorii serialului „The Haunting of Hill House” ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat „The Haunting of Bly Manor”.

TO THE LAKE

Un virus ucigaș lovește Moscova și un grup de supraviețuitori fuge în pustietate, unde se confruntă cu amenințarea bolii, a hoților și cu problemele dintre ei.