CELE MAI COOL DESTINAȚII DIN EUROPA ALE ANULUI 2018: Piatra Neamț

Din topul recomandărilor noastre de călătorie pentru anul care vine nu putea lipsi și unul dintre cele mai pitorești orașe din România. Va invităm în vacanță într-o destinație cu drumuri spectaculoase, de o frumusețe unică, la bordul noului Mitsubishi Eclipse Cross, care este deja disponibil din această săptămână la dealerii autorizați Mitsubishi.

Orașul Piatra Neamț, căci despre el este vorba, sau Perla Moldovei, cum mai este cunoscut, este așezat pe malurile râului Bistrița, mai exact la ieșirea acestuia din munți, într-una dintre cele mai frumoase depresiuni intra-montane de la limita Carpaților Orientali.

Piatra-Neamt este un oraș de munte liniștit, îngrijit, presărat cu monumente istorice și locuri de divertisment modernizate, mai puțin exploatat turistic, însă cu un potențial enorm, ceea ce face din el o destinație de neratat în 2018.

Daca sunteti genul aventurier și mergeți în vacanță pentru hiking și nopți petrecute în mijocul naturii sau sunteți mai degrabă genul care iubește turismul istoric sau religios, Piatra-Neamț este destinația perfectă: orașul este nod de legatură și punct de plecare pentru destinații montane și șosele care îți iau respirația – Ceahlău, Durău, Cheile Bicazului, Lacul Roșu – dar și pentru zona de mănăstiri încărcate de istorie și har din Moldova, precum Agapia, Văratec, Horaitza, Secu sau Sihăstria.

Pentru amatorii de provocări, drumul șerpuit săpat prin stânca din Cheile Bicazului și aerul tare de munte din stațiunea Lacul Roșu sunt senzații ce merită încercate măcar o dată în viață.

Pentru a face față acestor provocări și pentru a asigura o manevrabilitate excelentă la condus, primul SUV Coupe de la Mitsubishi, noul Eclipse Cross, vine la pachet cu Super All Wheel Control: sistemul de tracțiune integral omologat de Mitsubishi și dezvoltat inițial pentru modelele participante la raliul Dakar.

Pentru a vă face poftă de călătorii, puteți să vă faceți un cadou de sărbători – un drive test cu noul SUV Coupe Mitsubishi Eclipse Cross, disponibil acum la dealerii autorizați ai mărcii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.