CELE MAI COOL DESTINAȚII DIN EUROPA ALE ANULUI 2018: Croația

Noul Mitsubishi Eclipse Cross este deja disponibil la dealerii autorizați Mitsubishi, așa că îl scoatem la o nouă plimbare, pe Drum cu Prioritate. Joi, facem un drum într-o țară care câștigă din ce în ce mai mult teren în topul celor mai cool destinații din Europa: Croația. Capitala și cel mai mare oraș al țării este Zagreb. Dar nu spre acest loc ne îndreptăm acum.

Coasta Dalmată este spectaculos de frumoasă. În plus, e o destinație de vacanță potrivită și pentru turiștii singuratici, dar și pentru cupluri și familiile cu copii. Drumurile sunt excelente și, ca să ne limităm doar la câteva dintre locurile care merită văzute, o sa vă spunem că orașul Zadar este cunoscut pentru vestigiile romane și veneziene, Trogir pentru amestecul renascentist, baroc și romanic, Split pentru plajele sale și pentru fortificații, iar Dubrovnic (sit UNESCO) pentru arhitectură, istorie, cultură, atmosferă și peisaje.

Din 2013, Croația este membră a Uniunii Europene și asta este foarte bine de știut pentru că poți folosi cu încredere tehnologia la prețuri standard. Așa că te poți bucura de conectivitatea ridicată a noului Mitsubishi Eclipse Cross. Ai Head Up display – cu informații de tip GPS, ai Touch Pad Controler și ai ecran multimedia conectat la smartphone. Sunt funcții extrem de utile la drum lung, pe care le poți folosi din plin în Croația.

În Croatia NU există vigneta (de altfel nici în Serbia și Muntenegru, în caz că treci pe acolo), dar se plătesc separat autostrăzile și diverse alte puncte de trecere.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.