Cele mai citite articole pe www.europafm.ro în săptămâna 5 – 11 septembrie 2016

Comentariul lui Cristian Tudor Popescu din Deșteptarea la Judecata de joi a fost una dintre cele mai accesate știri pe www.europafm.ro, în perioada 4 – 9 septembrie.

Jurnalistul a remarcat evoluția curajoasă a Simonei Halep în fata Serenei Williams, din sferturile de la US Open. Chiar dacă românca a fost eliminată, meciul a fost unul spectaculos și chiar lăudat de presa internațională. Între timp, Serena Williams a fost și ea eliminată în semifinale de Karolina Pliskova și va pierde prima poziție în clasamentul mondial feminin după 186 de săptămâni consecutive, locul fiindu-i luat de Angelique Kerber. Comentariul poate fi ascultat AICI.

Românii s-au arătat interesați și de scandalul generat de un proiect al Ministerului de Finanțe care prevedea creșteri substanțiale la contribuțiile de asigurări pentru angajați. Ministrul Anca Dragu a infirmat la Europa FM toate informațiile. Mai mult, Anca Dragu a dat asigurări la Europa FM că taxele și impozitele nu vor crește nici în acest an, nici anul viitor. Știrea o găsiți AICI.

Altă știre care le-a atras atenția cititorilor europafm.ro: indemnizațiile pentru creșterea copilului. Totul a pornit după ce un părinte din Sibiu ar urma să ia cea mai mare indemnizație din România – 35.000 de euro. Mai multe informații AICI.

O altă informație, intens accesată pe www.europafm.ro, este cea legată de identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams și reacția Ministerului Român de Interne.

Vă reamintesc un tabloid din Rusia a publicat, recent, mai multe fotografii cu solistul trupei în care apare nemachiat. MAI a ținut să precizeze că, la noi, legea protejează dreptul la viaţa intimă și că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate și ministerul ne îndeamnă să ne bucurăm de ultima lor piesă imperfect. Toate detalii AICI.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS