Confidenţialitate

Cele mai bune laptopuri de gaming în 2021 (P)

Ai nevoie de un laptop puternic pentru a putea încerca în sfârșit cele mai noi jocuri din 2021? Pentru gaming sau pentru lucrul de la birou, laptopurile cele mai recomandate sunt cele de gaming deoarece sunt fabricate pentru a putea susține sesiuni lungi de joc, sunt mai rezistente, iar componentele cu care sunt echipate sunt de cele mai multe ori de generație nouă. Pentru că știm că ai nevoie de recomandări, iată un top 5 al celor mai bune laptopuri de gaming din 2021.

Pentru cei care sunt pasionați și de jocuri de noroc, aceste laptopuri vor putea satisface cu brio nevoile de jocuri sloturi gratuite cât și alte activități de acest gen.

1.   ASUS Rog Zephyrus G14

Echipa de dezvoltare de la ASUS și-a propus pentru anul 2021 un obiectiv greu de realizat nu doar în industria de jocuri video, dar în orice altă industrie. Aceștia au dorit să creeze un dispozitiv atât de performant încât să nu aibă slăbiciuni vizibile, să poată fi considerat unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming, iar totul să fie împachetat într-un ambalaj modern, subțire și suficient de ușor de transportat.

În proporții foarte mari, obiectivul a fost atins, iar acum ne putem uita la ASUS Rog Zephyrus G14 cu admirație. UN laptop cu un procesor Ryzen 9-4900HS de la Ryzen, o placă video GeForce RTX 2060 Max-Q GPU de la Nvidia și un ecran de 14 inch. Din clipa în care am văzut dimensiunea ecranului, am știut că durata de viață a bateriei va fi un plus foarte mare. Așa și este, laptopul are o durată de viață de 11 ore.

Avantaje ASUS Rog Zephyrus G14 – Recomandat pentru gaming, Ecran foarte calitativ, portabil și cu baterie durabilă

Dezavantaje – Nu are cameră Web

2.   Alienware m15 R4

Cu un display de 15 inch, în 4K, cu tehnologie OLED și un design extraterestru, acest laptop de la Alienware are foarte mulți pretendenți la titlurile de proprietari. Cele mai apreciate laptopuri pentru design-ul lor unic, dar și pentru că au revoluționat și schimbat complet modul în care laptopurile sunt fabricate.

Laptopul de la Alienware nu este unul ieftin, dar pentru un preț de peste 10.000 RON, vei primi un procesor de la Intel, i7-10870, o placă grafică GeForce RTX 3070 de la Nvidia, 16 GB RAM 1 TB SSD și o greutate de doar 2.4 kilograme.

Avantaje – Design unic modern / Cele mai bune performanțe / Tastatură excelentă

Dezavantaje – Ventilator foarte zgomotos / Durată de viață a bateriei este scurtă

3.   Acer Predator Triton 500

Seria Predator de la Acer aduce în topuri numai laptopuri care întorc toate privirile. Dacă ești pregătit să plătești pentru un laptop de categorie premium, Acer Predator Triton este cel mai potrivit laptop pentru tine și pentru poftele tale de gamer.

15.6 inch la o rezoluție de 1920×1080, procesor Intel i7-19750, o placă video Nvidia GeForce RTX 2080 Super, 32 GB de RAM și un SSD de 1TB. Să nu vă mire faptul că majoritatea laptopurilor vin acum echipate cu SSD-uri foarte puternice, deoarece prețurile au început să fie din ce în ce mai mici la aceste componente.

Acer Predator este unul dintre laptopurile care poate oferi foarte multe pe parte de grafică și excelează la capitolul ecranului. Este unul dintre cele mai bune laptopuri de gaming pe care le poți achiziționa. Ecranul de 15.6 inch te va impresiona de fiecare dată când vei lansa un joc.

Avantaje – Ecran Excelent / Foarte bun pentru gaming / Foarte bun pe conectică

Dezavantaje – Durată de viață scurtă a bateriei / Se încălzește în zona bateriei

4.   Dell XPS 17

Spre sfârșitul topului nostru am ales să îi oferim și lui Dell XPS 17 un loc, deși nu poate fi catalogat chiar ca un laptop de gaming de ultimă generație, ar putea susține sesiuni de joacă incredibil de lungi și la calități grafice destul de bune. Laptopul vine cu un i5-10300, o placă video Nvidia GeForce GTX 1650 Ti, un ansamblu foarte eficient când vine vorba de gaming intens.

Poate că nu este inclus în categoria celor mai bune laptopuri de gaming, dar îți oferă posibilitatea să experimentezi un ecran 4K tactil cu tehnologie de infinityEdge.

Avantaje – Cel mai bun ecran din acest top / Performanțe excelente ale pieselor hardware / Design subțire

Dezavantaje – Nu este catalogat ca fiind un laptop de gaming / Preț destul de crescut

5.   Razer Blade 15 Advanced

În momentul în care plătești peste 3000 de dolari pentru un laptop de gaming, te aștepți să nu mai ai nevoie de altceva pentru următorii 5 ani. Chiar acest lucru vei primi dacă vei achiziționa acest laptop. Te vei putea bucura de un laptop minimalist, simplu, cu design simplu care găzduiește un ecran de 15.6 inch, un procesor i7-10875 de 2.3 GHz, o placă grafică GeForce RTX 3080, 32 GB RAM. SSD 1 TB și nici măcar 2 kg greutate.

O capodoperă și visul oricărui gamer care preferă laptopurile în defavoarea calculatoarelor. Tastatura este iluminată, lucru de așteptat de la un producător care lansează atât de multe produse de acest gen. Este un laptop echilibrat, cu performanțe de top, rezistent, subțire și arătos.

Avantaje – Conectivitate multiplă / Subțire, ușor / Compatibil Synapse

Dezavantaje – Display greu de setat și administrat / Dificultăți la touchpad.

Concluzie

Acesta este topul celor mai bune laptopuri de gaming din 2021. Am încercat să oferim variante atât pentru bugete mai mari, dar și pentru bugete mai reduse. Dacă un buget de 2000 de dolari poate fi numit redus. Cele mai apreciat mașinării de gaming din lume pot fi acum achiziționate la prețuri destul de accesibile, având în vedere că în trecut, numai companiile mari puteau folosi componente precum SSD-uri de 1 TB.