Confidenţialitate

Cele mai amuzante răspunsuri primite de la ascultători la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Știm că visați cu ochii deschiși la vacanță, dar în egală măsură știm cât este de important pentru voi și pentru cei dragi să fiți sănătoși și în sigranță.

Vara aceasta, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel. Acum, te poți relaxa la tine acasă stând în fotoliul de masaj Komoder Bari, pe care îl poți câștiga vineri, 22 mai 2020, prin tragere la sorți, la Europa FM!

Și în această dimineată, au sosit multe mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante mesaje, însă doar unul dintre ele va merge în finala de vineri, 22 mai.

“Te dau pe spate, te încălzesc/ La tălpi, la șale și chiar la cap/ Eu te frământ până obosesc/ De stres și trudă eu te scap”, își imaginează un ascultător că ar spune fotoliul său.

“O, vino dorul meu nespus/ Și dosul tău așază/ Eu sunt slujbașul tău supus/ Ce trupul ți-l masează/ Colo-n perne cu căldură/ Prin oscilații uniforme/ Tu vei simți plăcerea pură/ Și mulțumiri sub multe forme”, este poezia compusă de unul dintre ascultătorii noștri.

“Dolia, ți-am zis, dragă, să-l iei și pe Costică. Doar știi că el are ceafa mai mică”, a spus una dintre ascultătoare.

Cu două voturi primite de la George și Luca, al doilea mesaj merge în finala de vineri, 22 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.