Cel mai mare regret al lui Ştefan Bănică e legat de tatăl lui – VIDEO

Ştefan Bănică a fost invitat, miercuri, în emisiunea Deşteptarea, unde a prezentat, în premieră, noul său single, “Când nu vezi”.

Single-ul este o baladă, „o metaforă pentru că fiecare dintre noi ne putem regăsi în textul acestei piese. Există momente în viaţă când s-ar putea să pierzi un tren important”.

Deşi nu e foarte generos cu informaţiile despre viaţa privată, în momentul în care a fost întrebat care e cel mai mare regret al lui, Ştefan Bănică a făcut o mărturisire emoţionantă legată de felul în care n-a ştiut să-şi exprime dragostea faţă de tatăl său cât timp acesta era în viaţă.

„Am un regret şi se leagă tot de muzică. Primul meu concert important la Sala Palatului se numea „Rock’n Roll între prieteni”, în 1994, unde făceam o istorie a Rock’n Roll-ului.

Pe 11 noiembrie am avut două concerte, şi tot atunci era ziua tatălui meu şi a fost în sală. A fost primul şi cred că singurul concert cu atâta lume pe care l-a văzut. În ’95 s-a dus să se odihnească, deja.

Iar eu atunci, în 94, în loc să spun <<la mulţi ani, e ziua ta>>, am considerat că, în contextul ăla, în care jucam nişte personaje, aveam punerea în scenă teatrală în minte, mi s-a părut că nu e loc pentru aşa ceva.

După aia, am regretat toată viaţa mea. Puteam să spun <<la mulţi ani, sunt mândru că eşti aici, toată lumea asta te iubeşte şi meriăţi să-ţi spun la mulţi ani de pe scenă>>. Acum fac asta pentru fiică-mea, e născută pe 15 decembrie şi când e în sală îi spun <<la mulţi ani>>.”, a mărturisit Ştefan Bănică în emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.