Confidenţialitate

Doi tineri care au ucis în bătaie un bărbat de 46 de ani în zona Crângași, reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă | AUDIO

Crima din Crângași: cei doi tineri de 16 și 20 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia l-ar fi bătut pe bărbatul de 46 de ani până când l-au omorât. Totul a pornit în urma unui conflict între tineri. Aceștia vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Atenție, urmează informații și detalii care vă pot afecta emoțional

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Totul a pornit de la un conflict spontan între tineri. Mai multe fete, însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani, au aşteptat o altă fată pentru a purta o discuție. Cea din urmă nu a venit însă singură la locul întâlnirii – ci însoțită de un bărbat în vârstă de 46 de ani, iubitul mamei sale.

Discuția între fete a degenerat rapid în ceartă. Cei doi băieți, de 16 și 20 de ani, l-au lovit pe bărbatul de 46 de ani, cu crengi rupte din copacii din apropiere. Loviturile puternice în zona capului au dus la decesul victimei, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Conflictul care s-a petrecut în apropierea parcului din zona stației de metrou Crângași din Capitală, a fost în plină stradă. Martori: pietoni și șoferi, mai arată sursa citată. Poliția a fost sesizată în jurul orei 20 și 25 de minute.

Echipele de prim ajutor sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva viața bărbatului de 46 de ani.

Cei doi agresori s-au predat singuri la poliție și și-au recunoscut faptele. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore, iar procurorii vor cere arestarea lor. Sunt cercetați pentru omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„Față de cei doi inculpați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi sesizat judecătorul judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Înșelăciune pe internet. O femeie a rămas fără cei peste 36.000 de euro depozitați la bancă după ce a fost păcălită de un fals expert financiar pe o rețea de socializare | AUDIO