Cea mai lungă conferință TEDx din România, între 5 și 7 mai

Cea mai lungă conferință de tip TEDx din România va avea loc între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca.

Conferința va consta în 2 zile pline de discursuri ale unor speakeri naționali și internaționali, networking și schimb de idei. În plus, în cea de-a treia zi a evenimentului,TEDxEroilor organizează TEDxAdventures – o zi dinamică dedicată unor activități și ateliere diverse.

Tema evenimentului de anul acesta, ”Challenging Tomorrow”, aduce în discuție provocările pe care le presupune ziua de mâine în domenii și sectoare diferite precum tehnologia, educația, ecologia, viața socială și politică, în economie etc.

„La TEDxEroilor credem că orice provocare este o oportunitate, iar viitorul va arătă așa cum ni-l construim. Ca în fiecare an și anul acesta ne-am propus să aducem sub lumina reflectoarelor idei deosebite care pot avea un impact în comunitate invitând oameni pasionați de ceea ce fac, oameni ale căror idei transformate în acțiune pot da formă viitorului”, declară Vlad Gliga, curatorul TEDxEroilor.

Printre speakerii confirmați până acum la TEDxEroilor 2017 se numără fostul premier Dacian CioloșLisa Vernon  (Uncover Manager, Historic Royal Palaces), dar și  Dragoş-Nicolae Pîslaru– economist, ex-Tehnocrat și consultant,  Dragoș Bucurenci– consultant de comunicare, activist civic și om de televiziune,  Denis Tudor – membru în echipa rLoop, câștigătoarea a SpaceX Hyperloop Pod Competition, André Krouwel – politolog la Vrije Universiteit Amsterdam și fondatorul Compasului Electoral,  Khaled Al Mezayen – antreprenor social și Flaviu Cernescu– daredevil.

Mai multe detalii despre speakerii confirmați la TEDxEroilor 2017 pot fi găsite pe siteul www.tedxeroilor.com, dar și pe pagina de Facebook www.facebook.com/TEDxEroilor pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Biletele pentru TEDxEroilor – Challenging Tomorrow se pot achiziționa accesând linkul goo.gl/nE4qTf.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS