Confidenţialitate

Ce sfat a primit Laura Codruța Kovesi de la mama ei când a fost revocată de la șefia DNA – VIDEO

Invitată în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, Laura Codruța Kovesi a vorbit despre momentul revocării ei de la șefia DNA și a vorbit deschis despre o convorbire avută cu  mama ei.

”A fost un moment foarte greu pentru familia noastră când a murit tata. Este deja un an și două luni de când nu mai este. Viața noastră s-a schimbat. Adică ne lipsește. Aveam momente când era supărat, dar tot timpul era optimist. Tot timpul când am vorbit la telefon nu am simțit că se supărau. Au fost câteva decizii grele privind cariera. Când am fost revocată din funcție, mama a fost cea care m-a încurajat.

Era așa cumva, nu știu dacă neapărat tristă, venisem după un val de evenimente grele. Simțeam lipsa tatălui, a început procedura de revocare. Am sunat-o pe mama mea și am întrebat-o: Ce crezi ar trebui să îmi dau demisia sau să fiu revocată?

Mi-a zis: Tu, copile, nu ai greșit cu nimic. Tu stai acolo și ține la principiile tale„. Același sfat l-am primit și de la fratele meu și de la omul la care țin foarte mult și cu care îmi împart viața și de la prietenii mei. Am avut acea conferință de presă în care am spus multe lucruri în care am crezut foarte mult și m-a sunat după aceea mama și mi-a zis: Sunt mândră de tine”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la Europa FM.

Emisiunea completă La Radio cu Andreea Esca și Laura Codruța Kovesi poate fi urmărită pe europafm.ro.