Confidenţialitate

Ce scrie presa străină despre crima de la metrou

Cotidianul italian Corriere della Sera a publicat, sub titlul “Orrore a Bucarest” (Oroare la Bucureşti) imaginile surprinse la metrou de camerele video de supraveghere, marţi seară, iar tabloidul britanic Daily Mail scrie că o “Chelneriţă, 25 de ani, este omorâtă după ce a fost împinsă în faţa unui tren la metrou, în România”.

“Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, a fost omorâtă după ce a fost strivită sub şinele garniturii de metrou la staţia Dristor 1, în Bucureşti, marţi seară”. Pasagerii au crezut iniţial că tânăra s-a sinucis, dar după ce au fost cercetate imaginile suprinse de camere, poliţia a constatat că ea a fost împinsă”, scrie Daily Mail.

Corriere della Sera spune că “autoarea gestului nechibzuit a fost identificată ca Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, în prezent reţinută în închisoare fiind acuzată de crimă şi supusă unui examen psihiatric. Motivul? Pentru moment este inexplicabil, deoarece Şerban a mai încercat să ucidă o altă fată cu puţine ore înainte, într-o altă staţie de metrou”.

Marţi seară, o tânără în vârstă de 25 de ani a murit în staţia de metrou Dristor, după ce a fost împisă în faţa unei garnituri de către Magdalena Şerban. Femeia e acuzata de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii au stabilit că agresoarea și-a impins victima pe șine și a lovit-o când aceasta a încercat să se urce pe peron pentru a scăpa de trenul care intra în stație.

Cu câteva ore înainte, suspecta de crimă a mai încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta a scăpat nevătămată și a mers ulterior la Poliție să depună plângere.

O tânără a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor. Ea a căzut în faţa unei garnituri de metrou, existând iniţial suspiciunea că a fost vorba despre o sinucidere. Poliţia Capitalei a anunţat, după câteva ore, că tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie şi a făcut publice imagini cu aceasta. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp înainte, când a împins o altă tânără, dar aceasta nu a păţit nimic.