Confidenţialitate

Ce își imaginează ascultătorii Europa FM că ar spune ar spune fotoliul de masaj Komoder Bari, dacă ar putea vorbi – AUDIO

Pentru că este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Astfel, ascultătorii pot câștiga un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Din mulțimea de mesaje primite astăzi de la ascultători, Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante.

“Cred că fotoliul mi-ar spune, mă frate, dacă vrei masaj de la mine, trebuie să slăbești neapărat. Dacă nu, eu mă stric singur”, a spus ascultătorul nostru, George.

“Nu vreau să fiu bădăran, însă s-a tot spus să stați în casă, nu să vă faceți cât casa. Dar rezolvăm și asta, te pot ajuta”, și-a imaginat o ascultătoare că ar spune fotoliul Komoder Bari.

“Prietene, ca să ne facem treaba unul cu altul, ar fi bine să renunți la sărmăluțe și cărniță să nu sară șuruburile”, este mesajul lui Ovidiu.

Vlad, George și Luca au votat mesajul de astăzi care intră în finala de vineri, 15 mai. Acesta este mesajul lui George, cu trei voturi pentru.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!