Confidenţialitate

Ce cred ascultătorii Europa FM că ar spune fotoliul lor, dacă ar putea vorbi – AUDIO

Vara aceasta, Europa FM și Komoder duc relaxarea la cel mai înalt nivel. Ascultătorii noștri au ocazia să se relaxeze chiar la ei acasă, stând în fotoliul de masaj Komoder Bari pe care îl poți câștiga vineri, 15 mai, prin tragere la sorți.

Și în această dimineată, au sosit multe mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante mesaje, însă doar unul dintre ele va merge în finala de mâine, 15 mai.

“Aseară, mă pun pe fotoliu, să stau pun pic la televizor. Îmi desfac o bere și, cum mă uitam eu la televizor, aud din spate: Psst, Psst! Mă uit, nimic. Mai stau un pic, iar: Psst, Psst! Când mă uit în spate, spătarul fotoliului voia să zică ceva. Ce zici acolo? Fotoliul: Boss, n-ai 20 de lei până la salariu?” ne-a povestit întâmplarea lui unul dintre ascultători.

“Cum să fie? Pierdut de la șolduri și mai scurtăm puțin de la burtă?”, crede ascultătorul nostru Vlad că ar întreba fotoliul.

“Fotoliul, fericit în primă fază, zice așa: Domne ajută cu relaxarea asta, că dau ăștia drumul la pescuit și se mai ridică și ăsta de pe mine. Deși, la cum îl știu, de pe 15 (n.r. 15 mai), mă și văd pe malul bălții. Miros de pește îmi lipsea”, a spus Ileana, din Târgu Jiu. “Fotoliul vorbește despre soțul meu”, a precizat, la final, ascultătoarea noastră.

Cu două voturi primite de la Vlad și George, al doilea mesaj merge în finala de mâine, 15 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!