Confidenţialitate

Ce au răspuns ascultătorii Europa FM la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?” – AUDIO

Relaxarea de acasă continuă și în această săptămână cu ajutorul fotoliului de masaj Komoder Bari.

Ascultătorii care își doresc să aibă la ei acasă un fotoliu dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer, se înscriu la concursul din Deșteptarea, la care pot câștiga, prin tragere la sorți, un fotoliu de masaj Komoder Bari.

Luni, în prima zi a săptămânii, au sosit foarte multe mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”.

Trei dintre cele mai creative mesaje au fost selectate pentru difuzarea la radio, însă doar unul dintre ele intră în finala de vineri, 22 mai.

“Dacă m-aș sui pe fotoliu, mi-ar spune: Nu primim grupuri. La 150 de kilograme, cred și eu”, este mesajul unuia dintre ascultători.

“Fotoliul meu ar putea spune: Eu sunt tatăl tău”, își imaginează ascultătorul nostru că ar spune fotoliul său.

“Foaie verde – lămâiță,/ Iar masez o șunculiță/ În două – trei zile, chiar patru, /Slim fit te face băiatul”, crede că ar spune fotoliul ascultătorul nostru Bogdan, din Sibiu.

Mesajul câștigător de astăzi, care va merge în finala de vineri, 22 mai, este cel de-al treilea, cu două voturi primite de la Vlad și George.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.