Ce artişti se bucură de victoria lui Barack Obama la alegerile din SUA

Actriţa Scarlett Johansson, care l-a sprijinit pe Obama pe parcursul întregii campanii electorale, a spus că ‘această speranţă copleşitoare pe care o inspiră Obama este pur şi simplu «infecţioasă»’. Ea face parte dintr-o listă lungă de vedete care au salutat victoria lui Barack Obama la alegerile din SUA.

Sugar Ray Leonard constantă că ‘Barack Obama încă este preşedintele nostru şi încă este campionul oamenilor!’, în timp ce La Toya Jackson s-a arătat mult mai entuziasmată de victorie: ‘Felicitări! Încă patru ani pentru preşedintele nostru! Cel mai bun candidat a câştigat! Obama, Obama, Obama!’.

Mesajele de simpatie ale preşedintelui reconfirmat în funcţie pentru încă patru ani au venit prin intermediul reţelelor sociale sau în cadrul interviurilor acordate de artiştii de peste ocean miercuri.

Cher se simte în tabăra învingătoare – ‘Am câştigat! Am câştigat! Dumnezeule mare! Am câştigat!’, iar Mariah Carey a dat o tentă mult mai personală mesajului ei – ‘Felicitări iubitului nostru preşedinte Barack Obama, spectaculoasei noastre prime doamne Michelle Obama şi adorabilelor Malia şi Sasha. Vă iubim!’. Nici măcar Justin Bieber nu a stat departe de victoria lui Obama – ‘Experimentez multe emoţii în acest moment. Felicitări preşedintelui Obama. Eu sunt canadian, dar mă simt bine aici. Îngrijire medicală gratuită!’.

Însuşi Obama a postat un mesaj pe Twitter, în care a scris: ‘Suntem cu toţii implicaţi în această victorie. Aşa ne-am făcut campania şi aşa suntem noi. Vă mulţumesc!’.

Preşedintele american a postat apoi şi o fotografie ce îl prezintă în timp ce era îmbrăţişat de Michelle Obama. Fotografia este însoţită de mesajul următor: ‘Încă patru ani’.