Confidenţialitate

Cazul Șercan, noi audieri în Parlament. Mesajul jurnalistei pentru clasa politică din România: „Ați eșuat în garantarea siguranței cetățenilor” | VIDEO

Emilia Șercan a transmis un mesaj pentru clasa politică din România, în cadrul audierilor din Parlament care vizează șefii Poliției: „Ați eșuat în garantarea siguranței cetățenilor și în garantarea libertății presei. Ați eșuat în misiunea de asigurarea promovării competenței și ați avut succes în promovarea obedienței, incompetenței și servilismului. Ați avut sucess ca atunci când ați ajuns la putere să reprezentați strict interesele de partid”.

La audierile din Parlament în cazul Emilia Șercan, transmise într-un live pe Facebook de Epoch Times, a vorbit și Ludovic Orban: „Absența de azi a celor implicați reprezintă, din punctul meu de vedere, o gravă încălcare a obligațiilor pe care le au în funcțiile pe care le decid și o sustragere de la controlul parlamentar cu acordul miniștrilor”.

Ludovic Orban: Ce a pățit doamna Șercan trebuie coroborat cu tot ceea ce s-a întâmplat în speța dovedirii plagiatului

„Pe șeful Inspectoratului de Poliție l-am chemat să-i punem câteva întrebări: de ce s-a pensionat șeful Poliției București? De ce a încercat s-o inducă în eroare pe doamna Șercan cu privire la scurgerea de informații?”, a adăugat Ludovic Orban.

„Nu este vorba despre un caz oarecare: doamna Șercan a prezentat public pe 18 ianuarie elemente care indică faptul că este posibil ca Nicolae Ciucă să fi obținut titlul de doctor prin furt, prin plagiat. Ceea ce a pățit doamna Șercan trebuie coroborat cu tot ceea ce s-a întâmplat în speța dovedirii plagiatului”, a mai spus Orban.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: După ce jurnalista Emilia Șercan a acuzat autoritățile de intimidare, premierul Ciucă solicită autorităților investigarea faptelor | AUDIO