Confidenţialitate

Cazul Alexandrei Ivanov: Avocata familiei cere arestarea preventivă a medicului care era de gardă în noaptea în care tânăra a murit la maternitatea din Botoșani | AUDIO

Avocata familiei Alexandrei Ivanov cere arestarea preventivă a medicului care era de gardă în noaptea în care tânăra a murit la maternitatea din Botoșani. Medicul a încheiat un act de partaj după ce a fost declarată suspect în cazul morții tinerei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Medicul Mariana Pitrop are calitatea de suspect în cazul morții Alexandrei Ivanov, tânăra însărcinată care a murit la maternitatea din Botoșani.

Mai multe bunuri ale medicului au fost puse sub sechestru. Mariana Pitrop le-ar fi trecut pe numele soțului la jumătatea lunii septembrie printr-un contract de partaj – scrie monitorul de Botoșani.

Avocata familiei Alexandrei Ivanov va cere procurorilor Parchetului de pe lângă curtea de apel Suceava să propună arestarea preventivă a medicului și anularea contractului de partaj.

Alexandra Ivanov a ajuns în luna august la materinitatea din Botoșani fiind însărcinată în 3 luni. A venit la spital cu dureri și hemoragie. Starea ei s-a înrăutățit, iar mai târziu a murit. Un raport al DSP Botoșani a arătat că femeia nu a beneficiat timp de aproape şapte ore de îngrijiri medicale.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cazul Gruia Stoica: Curtea de Apel Iași a încetat procesul împotriva omului de afaceri | AUDIO