Confidenţialitate

Caz şocant în Bucureşti. Un băieţel de 3 ani a murit după ce ar fi mâncat o shaorma

Procurorii au cerut o expertiză toxicologică în cazul băieţelului de 3 ani care a murit după ce ar fi mâncat o shaorma.

A fost deschis şi un dosar penal pentru moarte suspectă. Părinţii copilului au fost diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară.

Procurorii bucureșteni au fost sesizați că un copil de 3 ani a murit marți la Institutul Național de Boli Infecțioase „ Matei Balş” , probabil în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută.

Anchetatorii  au cerut efectuarea autopsiei medico-legale și au  dispus și o expertiză toxicologică cu privire la mai multe probe ridicate de la băiețel, dar și de la părinți. Autopsia a fost realizată joi, dar cauza morții se va stabili după efectuarea analizelor toxicologice, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

În ceea ce privește starea părinților, procurorii anunță că aceștia au fost diagnosticați cu „toxiinfecție alimentară”, iar în prezent starea lor de sănătate s-a ameliorat.

Există suspiciunea unei intoxicații cu o substantă necunoscută. De aceea, au fost sesizate și alte instituții cu atribuții în privința controlului calității produselor alimentare.

Potrivit unor surse, copilul ar fi murit după ce ar fi mâncat împreună cu părintii shaorma la un fast-food din București.