Cauza morţii actriţei Stela Popescu

Actriţa Stela Popescu s-a stins din viață, la 23 noiembrie 2017, cu o lună înainte să împlinească 82 de ani.

Stela Popescu fost găsită moartă, joi după-amiază, în casa ei din București.

După un apel din partea unei rude la 112, pentru că actriţa nu mai răspundea la uşă, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD care au constatat decesul ei.

Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei.

Conform surselor citate, este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu 2-3 zile.

Aceleaşi surse afirmă că actriţa decedase cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsită.

Ultimul interviu acordat de Stela Popescu pentru Europa FM, cu doar două zile înainte să moară

Europa FM a stat de vorbă cu îndrăgita actriță cu doar două zile înainte ca aceasta să se stingă din viață, în timpul pregătirilor pe care le facem pentru a marca Ziua Națională a României, 1 Decembrie. Avea să fie ultimul interviu acordat de Stela Popescu.

„De 1 Decembrie, mă pregătesc să plec în turneu în Spania, cu Teatrul Constantin Tănase, pentru românii din Spania. Nici nu știți cât de bucuroși sunt când mergem acolo! Stăm 4 zile, jucăm la Barcelona și în alte două orașe. Cu Arșinel, Vasile și Valentina și mulți alți actori de la Teatrul Constantin Tănase.”

„România toată e frumoasă, dar ne străduim din puteri să o distrugem (râde). Eu iubesc România, dar noi suntem veșnic nemulțumiți, veșnic nefericiți. Nu știu de ce ne este teamă să acționăm și ne lăsăm pe mâna altora.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS