Confidenţialitate

Câți bani dă Primăria Capitalei pentru Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Primăria Capitalei mai dă aproape 1,5 milioane de lei pentru organizarea Târgului de Crăciun, mai exact pentru iluminat, sonorizare sau pentru Casa lui Moș Crăciun. Până acum, municipalitatea a mai acordat recent un contract cu aceeași valoare pentru Târgul de Crăciun, care va fi deschis pe 1 decembrie în Piața Constituției, din București.

Contractul de 1,4 milioane de lei pe care Primăria Capitalei l-a atribuit acum unei firme vizează asigurarea iluminatului și sonorizare, un patinoar, târg de  alimentare, carusel, Casa lui Mos Crăciun, brad, iesle. Banii se vor duce și pentru închirierea de generatoare cu combustibil, realizarea unor produse informative și de promovare a târgului dar și pentru și asigurarea servicii ambulanță.

Recent însă, primaria Capitalei a mai atribuit un contract tot de 1,5 milioane de lei pentru a transporta și a monta căsuțele meșteșugarilor, pentru  realizarea unui brad decorativ cu structura metalica, dar și pentru a-l decora.

În plus,  se va închiria separat un patinoar artificial de 600 mp ce va costa 7250 de lei.  Pentru închirierea unui carusel cu 32 de locuri alcatuit din 12 caluti care se misca; o girafa; un magarus; un elefant; un cangur; un strut; 2 cescute rotitoare. Caruselul este realizat integral manual, pictat in stil antic de catre mesteri italieni, spune municipalitatea.

Separat, municipalitatea va plăti pentru concertele ce vor avea loc în cadrul “Târgului de Crăciun București“, care începe pe 01 – 27 decembrie în  Piața Constitutiei.