Confidenţialitate

Cătălin Striblea: E clar că mare parte din publicul românesc s-a săturat de vechea clasă politică | AUDIO

A început o schimbare politică în România.

Românii și-au dorit o nouă clasă politică, dar și oameni mai tineri la conducerea comunităților locale, afirmă jurnalistul Cătălin Striblea, după rezultatele înregistrate la alegerile locale.

Acum, primarii proaspăt-aleși trebuie să și pună în practică ceea ce au promis, a spus Cătălin Striblea, în emisiunea Deșteptarea.

Avem schimbări începând de la București, cu Clotilde Armand, acest surprinzător domn pe care nu-l știm aproape niciunul dintre noi, Radu Mihaiu la Sectorul 2, este de apreciat și victoria lui Ciprian Ciucu la Sectorul 6, și el fiind dintr-o generație nouă de politicieni.

Mă uitam și în țară – Bacău, Alba, Brașov, Timișoara, unde n-au fost victorii ușoare pentru USR-PLUS. E clar că mare parte din publicul românesc s-a săturat de vechea clasă politică și încearcă această nouă variantă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Despre victoria lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 5 al Capitalei, Cătălin Striblea spune că în acest sector, cel mai sărac din București, au fost aleși mereu candidații populiști:

Sectorul 5 este cel mai sărac sector, cu niște probleme sociale uriașe. Nu întâmplător acoolo au venit candidați cu experiență populistă: Piedone, Vanghelie, Daniel Florea. Știm cum au lucrat, cu pomeni, cu daruri. Piedone a fost un tip popular, plăcut. În zona de unde a luat voturi, oamenii nu s-au confruntat cu Colectiv și cu problemele acestea ale restului societății din București.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.