Confidenţialitate

Cătălin Rădulescu, ”deputatul cu mitralieră”, suspendat din PSD

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost suspendat pentru șase luni din PSD.

Decizia a fost luată la Comitetul Executiv Național al partidului, care are loc joi la Sinaia.

Recent, liderul PSD spunea că se va lua această decizie.

Vom discuta subiectul Cătălin Rădulescu. A încercat să se autosuspende, nu i-a ieşit. O să propun eu autosuspendarea lui”, afirma Liviu Dragnea.

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, recent, într-un interviu pentru ziarul Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei au fost „manipulaţi” şi aduşi de mai multe multinaţionale.

De ce mai stau ca proştii, acolo? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffeisen şi câte şi mai câte. N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii?”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Mai mult, el a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat.

Această afirmaţie a generat şi o serie de anchete ale Poliţiei şi Parchetului, iar Cătălin Rădulescu s-a suspendat din PSD în urma acestor scandaluri.