Cătălin Cherecheș vine cu precizări după ce a fost ridicat de DNA, în urma unui flagrant

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, vine cu precizări după ce a fost ridicat de procurorii DNA. El ar fi fost prins în timp ce primea mită.

Într-o postare pe contul său de Facebook, primarul scrie că președintele echipei de fotbal FCM Baia Mare a venit la primărie să-i dea înapoi o parte dintr-un împrumut, iar în acel moment au intervenit procurorii.

În același mesaj, Cătălin Cherecheș i-a asigurat pe locuitorii din Baia Mare că este un om corect și că nu va renunța la candidatura sa pentru un nou mandat.

Cătălin Cherecheș scrie pe Facebook că el a plătit din banii lui primele jucătorilor de la FCM Baia Mare și a achitat mai multe cheltuieli de deplasare. În acest context, scrie Cherecheș, președintele echipei de fotbal Cristian Șpan a venit la primărie să-i înapoieze o parte din împrumut, moment în care au intervenit procurorii. ”I-am împrumutat banii ca să nu moară echipa”, susține primarul.

Cherecheș a adăugat că are o singură vină, citez, ”sunt prost de bun uneori şi ajut şi pe cine nu ar trebui. Nu mor caii când vor câinii”.

El i-a asigurat pe băimăreni că este un om corect, că nu se dă bătut și că va merge înainte cu candidatura sa pentru un nou mandat la primărie. Cătălin Cherecheș susține că în această campanie electorală, anumiți politicieni și oameni de afaceri au un singur proiect și anume să-l scoată pe el din cărți.

Primarul din Baia Mare mai este urmărit penal într-un alt dosar pentru abuz în serviciu și complicitate la evaziune fiscală. Ar fi finanțat ilegal clubul de handbal HCM Baia Mare.

 

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS