Confidenţialitate

Casa de vacanță a lui Miron Mitrea a fost distrusă de incendiu. Focul a fost pus intenționat, spun polițiștii | AUDIO + VIDEO

O casă de vacanță din Delta Dunării, în care locuiește fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a fost distrusă în urma unui incendiu. După localizarea flăcărilor, pompierii au constatat că focul fusese pus cu intenție de un bărbat care a fost reținut de polițiști. Incendiatorul este cercetat penal pentru distrugere.

Incendiul din Crișan la o impozantă casă de vacanță a fost semnalat marți după amiază de un martor care a cerut, la 112, ajutorul pompierilor. La locul intervenției au pornit rapid două ambarcațiuni ale ISU Delta, cu șapte pompieri de la pichetul de nave Crișan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii. Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Cristina Porfir. IncendiuL a fost localizat după mai bine de patru ore.  Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind „folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

Focul fusese pus de un bărbat, de 45 de ani, din Constanța, a transmis poliția Tulcea. Acesta încercase de mai multe ori să incendieze casa de vacanță din Crișan. Acum, fiind băut, și-a adus aminte de conflictele mai vechi cu proprietarul și a pus din nou focul. Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrtea, a declarat, pentru Europa FM, că în casa de vacanță de la Crișan sunt cinci apartamente, din care doar unul este al lui. E drept, cel mai distrus de flăcări.

Sursă foto: ISU Tulcea

Sursă video: amator

Citește și: Misiune dificilă în Piatra Craiului pentru salvarea unei turiste accidentate. A fost nevoie de intervenția unui elicopter | AUDIO + VIDEO