Confidenţialitate

Autobiografia prințului Harry face deja valuri în presă, cu câteva zile înainte de lansare. În Spania a fost deja pusă la vânzare, sub alt nume

Autobiografia prințului Harry, care urmează să fie publicată săptămâna viitoare în Marea Britanie și SUA, face valuri în presă. Mai multe publicații au obținut exemplarul în limba spaniolă. Cartea dezvăluie o serie de nemulțumiri și acuzații la adresa Familiei Regale. 

În contextul în care cartea prințului Harry urmează să fie lansată pe 10 ianuarie, mulți se întreabă cum de se cunoaște deja atât de mult din conținutul ei, scrie BBC.

Pe lângă faptul că anumite capitole au fost dezvăluite în presa britanică, mai multe exemplare au fost puse în vânzare cu aproape o săptămână mai devreme în Spania, cu titlul „En la sombra” (În umbră) în loc de „Spare” (De rezervă).

Printre cele mai importante dezvăluiri este acuzația lui Harry la adresa fratelui său mai mare și moștenitorul tronului Marii Britanii, William, care l-ar fi agresat fizic.

Harry mai mărturisește în autobiografia sa că a luat droguri când era mai tânăr, inclusiv cocaină, marijuana și ciuperci magice, că a ucis 25 de talibani în timp ce servea ca pilot de elicopter în Afganistan, sau că un medium i-a spus că mama sa, regretata prințesă Diana, este de acord cu noua sa viață în Statele Unite.

Foto: Shutterstock

Citește și: Conflict între prinții britanici: Harry îl acuză pe William că l-a trântit la podea în timpul unei dispute