Confidenţialitate


Carne prajită în ulei sau fiartă?


Pentru că este post şi mulţi români nu mănâncă în această perioadă carne de porc vă explicăm cum ar trebui să fie reluat consumul de carne de porc după post.

Cum e mai bună carnea de porc: prăjită sau fiartă? Care este mai sănătoasă: carnea de porc sau de pasăre? Despre aceste subiecte vorbim în aceste săptămâni la ‘Minutul de sanatate’.

Ce carne este mai sănătoasă ne spune medicul specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, Ciprian Constantin, membru al Fundaţiei pentru o Alimentaţie Sănătoasă.


Ultimele stiri
STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…

Studiu: Șase din zece români declară că depășesc bugetul alocat pentru Sărbători. Generația care economisește mai mult |…