Carmen Dan: Nu voi fi prezentă în Parlament, la votul moțiunii. Sunt în autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan anunță că absentează de la ședința Parlamentului în care se votează moțiunea de cenzură, deoarece se află în autoizolare pentru că mama sa a fost testată pozitiv cu coronavirus.

„După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic”, transmite pe Facebook Carmen Dan.

Ea confirmă informațiile conform cărora nu va fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii săi pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban.

„În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament. Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta”, conchide fostul ministru de Interne.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Orban este fi dezbătută și votată astăzi (luni), într-o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, programată să înceapă la ora 14.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS