Confidenţialitate

Carlos Santana lansează ”Los Invisibles” – AUDIO

Carlos Santana a lansat „Los Invisibles”, piesă care se regăsește pe urmatorul album, „Africa Speaks”, marcând, totodată, și colaborarea cu Buika – renumita artistă originară din Spania, a cărei voce inconfundabilă a făcut înconjurul lumii.

Pentru ca surpriza ce împachetează lansarea piesei să fie completă, Santana alege să lucreze și cu Rick Rubin, faimosul producător american.

În doar 10 zile, Carlos Santana a înregistrat un număr impresionant de piese în studioul lui Rubin din Malibu, împreună cu alți 8 instrumentiști, printre care și Cindy Blackman Santana, soția chitaristului.

Elementul cheie al acestei colaborări îl constituie vocea mistică a artistei Buika, ce pare a avea puterea de a invoca forțe aparținând alor lumi.

Santana celebrează cei 50 de ani de carieră prin crearea unui album care dizolvă orice graniță geografică si desființează toate barierele culturale existente. „Africa Speaks” va fi un material memorabil, o veritabilă opera de artă, dovada de necontestat a unei cariere de legendă.