Carla’s Dreams cântă joi în Deșteptarea

Joi, după ora 9:00, la Europa FM ne întâlnim cu trupa Carla’s Dreams pentru un show live în Deșteptarea.

Noua piesă „Beretta”, lansată la 5 luni de la precedentul single Carla’s Dreams, a reușit să-și croiască deja drum în playlisturile posturilor de radio, iar pe YouTube este la un pas de a aduna 10 milioane de vizualizări.

Videoclipul piesei “Beretta” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca, pe baza unui scenariu și concept dezvoltate de Carla’s Dreams împreună cu el, DoP George Secrieru, produs de BR Films și Global Records.

Videoclipul “Beretta” este plin de simboluri și are la bază două alegorii. Pictorul caută femeia perfectă, încercând să deseneze părțile frumoase ale mai multor femei. El nu vede imaginea, pentru că desenează cu suc de lămâie. Când însă pune picturile deasupra focului, mereu apare același desen – Hel, zeița morții. Într-un final, utilizând aceeași tehnică de a picta fără a analiza rezultatul, îl desenează pe Thanatos.

Povestea poate fi interpretată fie ca o discuție cu sinele despre lipsa de moralitate într-un cuplu sau ca o conștientizare a futilității căutării hedoniste (Eros) și ajungere la un nihilism absolut prin sinucidere (Thanatos).

Despre povestea din spatele piesei și planurile Carla’s Dreams aflăm în direct în Deșteptarea, joi, după ora 9:00.