Cargo încheie prima seară de Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Trupa Cargo încheie acum prima seară a Europa FM Live pe Plajă.

În această seară, de la ora 18:30, pe scena Europa FM Live Pe Plajă vor urca: THE KRYPTONITE SPARKS, TOULOUSE LAUTREC, THE MONO JACKS, VIŢA DE VIE și CARGO.

Primul album semnat Cargo este lansat în anul 1992, se numea „Povestiri din gară” și conținea 9 piese. În anul 2017 a apărut albumul „Cargo vinyl„, ce readuce vechi piese precum „Ziua vrăjitoarelor„, „Călare pe motoare„, „Clasa muncitoare„, „Doi pași” sau „Destin„, albumul fiind dedicat mai mult colecționarilor. În 2018, pe data de 24 ianuarie, trupa a lansat piesa „Românie, te strig!„, aceasta fiind dedicată zilei ‘Micii Uniri‘.

Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de surprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări o transmisiune specială în care concertul Europa FM Live Pe Plajă este completat, în premieră, cu atmosfera din backstage şi interviuri în exclusivitate cu artiştii.

Trupa CARGO încheie cu un show electrizant prima seară la Europa FM Live pe Plajă 2018!

Trupa CARGO încheie cu un show electrizant prima seară la Europa FM Live pe Plajă 2018!Transmisia neîntreruptă a evenimentului se regăsește pe www.livepeplajă.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 26 Iulie 2018