Confidenţialitate

Care este mesajul câștigător de astăzi, cel care intră în cursa de vineri pentru un fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Pentru că este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Astfel, ascultătorii pot câștiga un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Din zecile de mesaje primite astăzi de la ascultători, Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante, însă doar unul va intra în finala de vineri, 29 mai.

“Mai bine mă nășteam pilotă.”, a spus, cu o voce gravă, unul dintre ascultătorii noștri.

“Ai încercat să vezi dacă mai intri în blugi?”, își imaginează că ar spune una dintre ascultătoarele noastre.

“Dormi în pace, dormi în liniște/Hai la mine, să te relaxez/ Dormi în pace, dormi în liniște/ Căci căldura te va-nsufleți”, a cântat o ascultătoare.

Câștigătorul de astăzi, cu două voturi de la Vlad și George, este al treilea mesaj. Cântecul ascultătoarei noastre va merge în finala de vineri, 29 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.