Care este mesajul câștigător de astăzi, care intră în cursa pentru un fotoliu de masaj Komoder Bari – AUDIO

Este foarte important ca noi toți să rămânem sănătoși și în siguranță, de aceea, Europa FM și Komoder duc relaxarea de acasă la cel mai înalt nivel.

Astfel, ascultătorii pot câștiga un fotoliu de masaj Komoder Bari, dacă trimit, de luni până joi, un mesaj audio prin WhatsApp la numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Din mulțimea de mesaje primite astăzi de la ascultători, Vlad, George și Luca au ales trei dintre cele mai amuzante, dar numai unul intră în finala de vineri, 29 mai.

„Dragul meu, ai un chintal/ Încă un kil și ești mortal/ Pentru arcurile mele/ Luptă dragile de ele/ Să te țină, să nu cazi/ Sperând c-ai fi mai ușor azi/ Să te maseze la spate/ La umeri, coapse sau coate/ Iar tu, de fericire/ Să faci mmmmm de mulțumire/ Ăsta-i scaunul perfect/ E prieten, nu obiect”, a spus Dănuț, din Galați.

„Prietene, ești obosit pentru vârsta ta. 46 de ani! Ohohoo! Un Techirghil, o Nămoloasa, un Băile Herculane cred că ți-ar fi de folos. Eu fac ce pot, boss, dar nu știu dacă se poate prea mult. Încercăm și noi, ne dăm toată silința. Hai, ia în considerare o vacanță mai îndelungată. Să fii sănătos!”, este mesajul ascultătorului nostru, Dorin.

„Trebuia să mănânci tu și shaorma asta?! Acum nu putem să ne mai mișcăm niciunul.”, își imaginează că ar spune fotoliul său Ionuț, din Pitești.

Cu trei voturi pentru, câștigătorul de astăzi este Dănuț, din Galați. Mesajul lui intră în finala de vineri, 29 mai.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.