Confidenţialitate

Cardurile cu alimente din programul „Sprijin pentru România” vor fi alimentate cu următoarea tranșă în Săptămâna Mare | AUDIO

Cardurile de alimente din cadrul programului ”Sprijin pentru România” vor fi încarcate în Săptămâna Mare cu următoarea tranșă. Este vorba de suma de 250 de lei aferentă lunii aprilie.

Anunțul a fost făcut de Ministrul Fondurilor Europene – Marcel Boloș:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Decalarea termenului pentru voucherele alimentare și încărcarea lor cu cei 250 de lei până la sărbătorile de Paști sunt adresabile familiilor și persoanelor aflate în stare de deprivare materială și, în acest fel, în Săptămâna Mare încărcăm cardurile cu cei 250 de lei pentru cei 2 milioane 400 de mii de beneficiari pe care îi avem”, a spus Marcel Boloș joi.

Ministrul a făcut declarațiile în oraşul Urlaţi. A vizitat un depozit – de unde începe distribuţia unei noi tranşe de pachete cu alimente, de 25 kilograme, pentru persoanele cu venituri mici. În cazul acesta fiind vorba de un program de ajutor european.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Klaus Iohannis vrea un proiect al pensiilor care să fie echitabil: Pensionarii au dreptul la pensia lor din care pot trăi | AUDIO