”Caravana Tricolorul” a ajuns la Alba Iulia

”Caravana Tricolorul” a ajuns la Alba Iulia. Un drapel de 300 de metri pătraţi, a fost desfășurat, miercuri, în Cetatea Marii Uniri

”Caravana Tricolorul”, care a străbătut toată ţara în drum către destinaţia finală – Alba Iulia, a ajuns, miercuri, în Cetatea Marii Uniri. Steagul, are o lungime de 30 metri şi o lăţime de 10 metri și este dedicat sărbătoririi Centenarului și Zilei Naționale.

Caravana Tricolorul a fost inițiată de Tineretul Național Liberal, pentru marcarea Anului Centenar, și pentru a sublinia implicarea liderilor politici ai PNL în negocierea păcii de la Paris, în 1919 – 1920, care a garantat, practic, realizarea României Mari.

Drapelul naţional a trecut prin toate judeţele ţării începând din data de 18 septembrie.

”Anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, 100 de ani de la momentul în care drumul României s-a schimbat definitiv. Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul pe umeri, vom trece prin toate județele țării, iar la final drapelul național va fi arborat la Alba Iulia!

Centenarul Marii Uniri ne va găsi împreună, în capitala de suflet a tuturor românilor sub acest tricolor ce va fi unit întreaga Românie!”, au scris organizatorii la debutul evenimentului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS