Caravana Filmelor TIFF ajunge la Arad

Caravana Filmelor TIFF va fi prezenta la Arad in perioada 1 – 3 august, pentru trei seri de filme în aer liber. Arădenii se vor bucura de trei poveşti cu priză la public, iar intrarea la toate filmele e gratuită.

Caravana Filmelor TIFF aduce luni la Arad comedia spumoasă “Bucureşti NonStop”, de Dan Chişu, din distribuţie făcând parte actorii Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Gheorghe Ifrim, Dorian Boguţă, Alexandru Papadopol. Un film despre relaţiile dintre oameni diferiţi, dar care au ceva în comun, un magazin non-stop.
Marti puteţi vedea filmul irlandezo-canadian “Camera”, despre o femeie şi băieţelul ei răpiţi şi ţinuţi ani de zile într-un şopron din grădină. Filmul a câştigat premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA pentru Cea mai bună actriţă – Brie Larson şi a fost nominalizat la Oscarul pentru Cel mai bun film.

Miercuri veţi putea vedea filmul “Lumea e a mea” în regia lui Nicolae Constantin Tănase, iar din distribuţie fac parte Ana Maria Guran şi Florin Hriţcu. Un film despre revolta unei generaţii pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube şi like-uri pe Facebook. Filmul a primit Premiul pentru Cel mai bun film de debut în Zilele Filmului Românesc la TIFF 2016 şi Menţiunea specială a Juriului, Karlovy Vary 2015

Intrarea la toate filmele este liberă. Proiecţiile au loc în Curtea Cinematografului Arta, cu începere de la ora 21.45.
Caravana TIFF a pornit prin ţară în cursul lunii iulie şi până în septembrie ajunge în peste 15 oraşe. Proiectul continuă cu succes pentru al şaptelea an, peste 33.000 de spectatori urmărind filmele în 2015. Mai multe dtalii găsiţi p tiff.ro şi pagina de facebook caravanatiff.

De la Arad, caravana se mută la Timişoara, în perioada 4-10 august, unde la Grădina de vară Capitol vor fi proiectate filmele Ilegitim, Cinema, Usturoi şi Trei Amintiri din Tinereţe.

Caravana Filmelor TIFF este un proiect organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Europa Cinemas şi al Centrului Naţional al Cinematografiei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS