Confidenţialitate

CARAȘ-SEVERIN: Vântul puternic a smuls tabla de pe acoperișuri

Vântul a smuls, joi, tabla de pe internatul Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa şi un acoperiş al unui bloc din municipiu, care a căzut într-un copac, ceea ce poate duce la pericol de accidente, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Tarla.

“Am fost solicitaţi prin 112 să intervenim, după ce o tablă a unui acoperiş a căzut într-un copac, în Reşiţa, pe strada Sportului, fiind pericol de accidente. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi la Colegiul Economic, unde a fost smulsă tabla de pe internat. La faţa locului intervine Detaşamentul Reşiţa. Tot în Reşiţa, un brad a căzut, pe Calea Caransebeşului, fără a produce, însă, pagube”, a afirmat Elena Tarla.

Un alt copac a căzut, tot din cauza vântului, şi pe DN57, în zona zona Piatra Albă, între localităţile Pojejena şi Naidăş, unde intervine Secţia Drumuri Naţionale Orşova şi unde se află şi lucrători ai IPJ Caraş-Severin.

Judeţul Caraş-Severin se află joi până la ora 14,00 sub avertizare meteo Cod portocaliu.

La altitudini de peste 1.800 metri se înregistrează intensificări ale vântului, care la rafală pot atinge şi depăşi 90-100 km/h.