Cântăreaţa Pink a născut un băiat

Cântăreaţa Pink a născut, pe 26 decembrie, un băiat, iar numele ales este Jameson Moon, potrivit The Hollywood Reporter.

Pink şi pilotul de motociclism Carey Hart mai au o fată, Willow Sage, în vârstă de 4 ani.

Cântăreaţa a anunţat, miercuri, printr-un mesaj pe Twitter, venirea pe lume a primului băiat al cuplului. ”Jameson Moon Hart, 12.26.16”, a scris Pink.

Starul a anunţat în urmă cu o lună că este însărcinată, publicând pe Twitter o fotografie în care apărea alături de fiica ei, cu mesajul ”Surpriză!”. 

Pink şi Hart sunt căsătoriţi din 2006. Ei au ales să afle sexul celui de-al doilea copil al lor la naştere.

Pink, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, este cântăreaţă şi compozitoare americană, născută pe 8 septembrie 1979, în Philadelphia.

Şi-a început cariera în anul 1995 şi a debutat cu albumul ”Can’t Take Me Home”, în 2000.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

De-a lungul carierei, a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şase MTV Video Music Awards.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS