Caniculă: Restricţii de circulaţie pentru camioanele de peste 7,5 tone în 15 judeţe

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că, din cauza caniculei, va impune restricţii de circulaţie în data de 3 august, pentru camioanele de peste 7,5 tone, pe drumurile naţionale şi autostrăzile care tranzitează 15 judeţe din vestul ţării.

Restricțiile sunt în vigoare între orele 12:00 și 20:00, pe drumurile naţionale şi autostrăzile care tranzitează 15 de judeţe din vestul ţării.

Avertizarea este emisă pentru judeţele Dolj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş, Arad, Sibiu, Alba, Bihor, Cluj, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa Năsăud.

Restricţiile de circulaţie sunt impuse ca urmare a avertizării de cod portocaliu de caniculă, potrivit căruia se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 36 şi 39 de grade, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Fac excepţie de la aceste restricţii autovehiculele destinate transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animala şi vegetală, care participă la intervenţii în caz de forţă majoră.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS