Când se lansează Dacia Spring, ”revoluția electrică by Dacia” | AUDIO

Noul model Dacia Spring este aproape de lansare, după cum a dezvăluit, în Deșteptarea de Vară, Dan Vardie. Ușoară și compactă, versiunea de serie vizează o autonomie de circa 200 km conform normelor WLTP, fapt care garantează o utilizare polivalentă, atât în mediul urban, cât și pe trasee interurbane.

Dan Vardie susține că modelul electric produs de Dacia va fi foarte căutat, deoarece va avea un preț mic: între 15.000 și 17.000 de euro, iar cu prima de la stat, prin programul Rabla Plus, costul s-ar reduce la sub 10.000 de euro.

Expertul auto, Dan Vardie, președinte al juriului european Autobest, a spus la Europa FM că, în primăvară, automobilul electric va fi deja scos la vânzare.
Dacia Spring se va încărca în 4 ore și jumătate la o priză obișnuită.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Copiată după modelul Renault City K-ZE vândut în China, Dacia Spring va avea o viteză maximă de doar 105 kilometri pe oră:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Aspectul de SUV este subliniat de garda la sol supra-înălțată și de prezența barelor de pavilion. O atenție deosebită a fost acordată blocurilor optice. În partea frontală, farurile 100% LED sunt divizate în două niveluri: o linie orizontală în partea superioară și o serie deelemente grafice integrate în bara de protecție. În spate, cele 4 blocuri optice, de asemenea 100% LED,formează un dublu Y, anunțând viitoarea identitate luminoasă a modelelor Dacia.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS