Confidenţialitate

Mădălina Pavăl. Când sacrul și miticul își dau mâna | VIDEO

Mădălina Pavăl Orchestra revine pe 30 noiembrie în Club Control, cu o energie potențată de tradiția Sfântului Andrei și un show ce reconstruiește un cadru idilic amprentat de conexiuni cosmice atemporale.

Piesa ”Ochi de Prune” iese din studio cu această ocazie, la doar câteva luni după lansarea albumului ROIESC și anunță valul de inspirație cu care artiștii au revenit în București, după o vară trăită și cântată prin toate colțurile țării.

Pe scenă vor urca Mădălina Pavăl (voce), Alexei Țurcan (acordeon, chitară), Lucian Naste (chitară), Alex Corlan (bas), Ioana Turcu (flaut), Diana Ciudin (vioară), Sarah Andreescu (vioară), Mihail Grigore (violoncel), Alice Hristodor (harpă) și Philip Goron (percuție).

„Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Îmi sună și a clasic și a tradițional, stilul “fel și fel”. Am cuvinte vechi, le pun în rânduri noi să mă-nvart printre voi. Împreună cu 10 prieteni, muzicieni talentați, vibrăm viu și acustic, de film și de dans, de fugit pe dealuri sau de mers la pas.”

Mihai Dinu a stat de vorbă cu Mădălina și Alexei și au povestit despre sacru, profan, despre amprenta pe care muzica o lasă asupra sentimentelor tale, despre cum te regăsești prin muzică și despre cum se contruiește o lume de basm cu ajutorul poveștilor muzicale. Mădălina și Alexei au și cântat două piese (le vedeți în clipul video), iar încheierea a făcut-o Mihai cu o piesă de pe albumul ROIESC.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.