Confidenţialitate

Camioneta blocată în Pasajul Unirii avea improvizații neomologate. Polițiștii l-au amendat pe șofer

Un nou incident în Pasajul Unirii din Capitală, al șaptelea de la refacerea pasajului. O camionetă a rămas blocată în interior, după ce șoferul nu a respectat regulile privind înălțimea maxim admisă. Până la urmă, vehiculul a fost scos, iar șoferul amendat. Polițiștii au constatat că făcuse improvizații la camionetă.

Potrivit imaginilor surprinse de șoferii aflați în trafic, camioneta s-a blocat în interiorul pasajului, nu la intrare și nici în limitatorul de înălțime amplasat dinaintea acestuia.

S-a întâmplat pe sensul dinspre Bulevardul Marăsesti către Piața Universității.

Martorii au declarat că a fost nevoie ca roțile camionului să fie dezumflate pentru scoaterea camiontei din pasaj. Șoferul a fost amendat cu 870 de lei.

Polițiștii au constatat că vehiculul avea modificări de construcție neomologate, practic suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului.

În talon avea trecută o înălțime de 3,39 metri, dar în realitate 3,72 metri .

Șoferului i s-a reținut certificatul de înmatriculare.

Temporar, traficul rutier a fost restricționat pe banda I de circulație.

Primăria Sectorului 4 transmite că până la sfârșitul săptămânii viitoare va lua  măsuri suplimentare de protecție și semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

Foto: Facebook / Maximus Dacicus

Citește și: Pasajul Unirii nu a fost micșorat după reabilitare, spune coordonatorul lucrărilor. „Tirurile n-au intrat niciodată pe acolo, n-au cum” | AUDIO