Camelia Chenciu a găsit câştigătorul maşinii Dacia Lodgy de la concursul Kaufland şi Europa FM te premiază din toată inima

Concursul demarat de Kaulfland şi Europa FM la începutul lunii septembrie şi-a găsit azi marele câştigător.

Aproape de finalul orei 15, realizatoarea emisiunii ‘Ore de toamnă’, Camelia Chenciu, a intrat în direct cu fericitul câştigător al unei maşini Dacia Lodgy.

AG30DUC este numărul câştigător al marelui premiu de la concursul ‘Kaufland şi Europa FM te premiază din toată inima!’. Ducu Sorin, din Piteşti, este şoferul unui Logan, dar de azi va conduce noul model Dacia Lodgy. El şi-a făcut des cumpărăturile la Kaufland, a rămas cu radioul setat pe 107,5 FM, frecvenţa Europa FM în Piteşti, iar în momentul în care şi-a auzit numărul la radio a trimis rapid SMS-ul pentru a confirma că este un ascultător fidel. Emoţiile lui au fost atât de mari în momentul în care a intrat în direct la Europa FM încât a mai putut să spună doar ‘mulţumesc’.

Asculătorii Europa FM care şi-au făcut cumpărăturile la Kaufland în ultimele săptămâni au primit o inimă pe care dacă au lipit-o pe maşina lor, au intrat automat în tragerea la sorţi pentru 500 de lei pe oră sau marele premiu, acordat azi, o Dacia Lodgy. La extragerea marelui premiu au participat toate numerele înscrise în concurs, mai puţin cele care deja au câştigat un alt premiu.