Confidenţialitate

Călin Goia, la Deşteptarea: Ne-aţi purtat noroc la Eurovision, ne-aţi dat încredere – AUDIO

Imediat cum a intrat în direct la Deşteptarea, Călin Goia le-a mulţumit matinalilor Vlad Petreanu şi George Zafiu pentru încrederea pe care a obţinut-o după intervenţia de săptămâna trecută la matinalul de la Europa FM, cel mai ascultat matinal din România.

‘Ne-aţi purtat noroc şi vreau să vă spun că intervenţia pe care am avut-o la voi în emisiune ne-a dat foarte multă încredere. Acele telefoane de la ascultători care erau toate cu felicitări, cu încurajări, ne-au mai tăiat din emoţii’, a mulţumit solistul trupei Voltaj.

Călin Goia a recunoscut că el şi colegii săi au avut emoţii când au interpretat melodia ‘De la capăt’ la finala Eurovision pe ţară, desfăşurată duminică seara la Craiova, dar că emoţiile au fost constructive.

‘Cred că vom avea mai puţine emoţii la Viena. Aici am plecat din poziţia de favoriţi şi a trebuit s-o confirmăm, cumva. Acolo la Viena nu vom avea nimic de pierdut şi cred că vom avea mai puţine emoţii’, a explicat Călin Goia. În schimb, va trebui să ne pregătim cel puţin la fel de bine cum am făcut-o în România. Vrem să transmitem aceeaşi emoţie pe care am transmis-o şi în România.’

Voltaj va reprezenta România la Eurovision 2015, la Viena (Austria), cu piesa ‘De la capăt’, câştigătoarea finalei selecţiei naţionale Eurovision.

[soundcloud width=”500″ height=”100″ id=”https://soundcloud.com/europafmromania/calin-goia-despre-eurovision?in=europafmromania/sets/desteptarea-cu-vlad-petreanu”]