Confidenţialitate

Călin Gheorghe își spune povestea în Clubul de Weekend, la Europa FM – VIDEO

Călin Gheorghe, cel mai nou membru al echipei Europa FM, vine azi în Clubul de Weekend, alături de Toader Păun, pentru a-și spune povestea și cum a ajuns să-și lege viața de lumea radioului. Dacă joi seara el aduce două ore de Pop-Rock, de la ora 21, de săptămâna viitoare el va prelua și serile de vineri în care va prezenta Clubul de Weekend, de la 18:15, imediat după Jurnalul de Seară Europa FM.

În ultima ediție Clubul de Weekend cu Toader Păun, aflăm povestea lui Călin Gheorghe și mai ales ce vă așteaptă de aici înainte în fiecare seară de vineri pe frecvențele Europa FM. Toader Păun rămâne în continuare în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, deschis de luni până joi, de la 19:00 la 21:00.

De numele lui Călin Gheorghe se leagă multe programe de succes la posturile centrale de radio iar din această săptămână numele său se va lega de postul de radio cu cea mai mare creștere de audiență din România în ultimele 12 luni: Europa FM. În prima ediție Pop-Rock, Călin Gheorghe a stat de vorbă cu solistul Vița de Vie, Adi Despot, întreaga discuție putând fi revăzută pe europafm.ro.

Călin Gheorghe are experiența radioului, dar și a marilor concerte. A participat la peste 50 de festivaluri mari din străinătate, a văzut toate numele mari din lumea rockului. Își aduce aminte emoția trăită la unul dintre ultimele concerte ale trupei Oasis, când peste 100.000 de oameni au cântat absolut toate cântecele formației, fără oprire.