Călin Gheorghe vine la Europa FM! De azi avem Pop-Rock alături de Călin Gheorghe

Călin Gheorghe se alătură echipei Europa FM. În fiecare joi, de la ora 21.00, va realiza emisiunea Pop-Rock. Așa cum ne-am obișnuit ascultătorii, serile la Europa FM, de luni până duminică, de la ora 21.00 sunt speciale. Lăsăm grijile la o parte, ne deconectăm de zgomotele orașului, alături de cea mai bună muzică, aleasă special pentru momentele de relaxare, după o zi plină.

Joia este rezervată rockului, iar Călin Gheorghe vă propune următorul lucru: haideți să îi cunoaștem mai bine pe artiști, să mergem dincolo de muzică, să descoperim ce stă în spatele versurilor și a liniilor muzicale. Și, bineînțeles, să ascultăm muzică bună! Fiecare om are o poveste, fiecare piesă transmite ceva, iar seara, când ne liniștim cu toții este momentul în care putem afla poveștile pieselor cu care ne întâlnim la radio.

Călin Gheorghe are experiența radioului, dar și a marilor concerte. A participat la peste 50 de festivaluri mari din străinătate, a văzut toate numele mari din lumea rockului. Își aduce aminte emoția trăită la unul dintre ultimele concerte ale trupei Oasis, când peste 100.000 de oameni au cântat absolut toate cântecele formației, fără oprire. Exact acea emoție vrea să o transmită și ascultătorilor Europa FM, joi seară, de la ora 21.00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS